torstai 3. tammikuuta 2013

Paluu Detroittiin ja vuoden ensimmäinen treeni

Aikaisin uudenvuoden päivänä, kun monet vielä juhlivat vuoden vaihtumista, alkoi paluumatkani kohti Detroittia. Taksi tuli noutamaan klo 4:30, joten montaa tuntia ei tullut kyseisenä yönä nukuttua. Perillä Detroitissa olin uudenvuoden päivän iltana ja aika lailla samantien menin suihkun kautta nukkumaan. Tänään heräsinkin sitten jo viideltä, mutta olo oli sen verran väsynyt etten hyödyntänyt aamun tunteja treenaamiseen. Tännepäin reissatessa aikaeroväsymyksestä toipuu onneksi vähän nopeammin kuin itäänpäin matkustaessa.

Työpäivän jälkeen kävin kuitenkin tekemässä kevyen treenin täällä asuintaloni salilla. Juoksin alkuun puolen tunnin pituisen kevyen vauhti- ja mäkileikittelyn. Tämän jälkeen tein vähän lihaskuntoa, kuten leuanvetoja, maastavetoja, pystysoutuja, ojentajadippejä, hauiskääntöjä sekä vatsoja. Tämä kevyt treeni virkisti hyvin nuhjuista oloani. On kyllä kätevää, että tästä samasta talosta löytyy tuo sali. Madaltaa kynnystä lähteä treenaamaan, kun ei tarvitse mennä ulos, vaan voi lähteä suoraan treenikamoissa asunnolta tuonne treenaamaan.

Tännekin on tullut muuten talvi, lämpötila on pakkasen puolella ja maassa on lunta. Kadut ovat kuitenkin aika sulat, joten hyvin pääsee ulos juoksemaan ilman nastalenkkareitakin. Pyöräilemään en kuitenkaan taida uskaltaa ennen kuin lämpötilat nousevat takaisin plussan puolelle.

Todistusaineisto, että olen saanut pyöräni laitettua kasaan täällä Detroitissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti