maanantai 2. syyskuuta 2013

Shoppailua urheilukaupassa

Vietin sunnuntaipäivän San Franciscossa. Lähdin heti aamiaisen jälkeen junalla kohti San Franciscoa ja siellä suuntasin ensi töikseni Sports Basement nimiseen urheilukauppaan ja suunnitelmissani oli ostaa neopreeniliimaa sekä katsoa jos olisi hyviä tarjouksia triathlonvaatteissa. Olen enimmäkseen tehnyt maantiepyörälenkit triathlonasu päällä ja olen tykästynyt pienempään pehmusteeseen shortseissa ja lisäksi koska säät ovat olleet täällä sen verran lämpöisiä, niin olen pyöräilypaidan sijasta käyttänyt hihatonta triathlontoppia, jossa on kätevästi yksi tasku selässä. Tämän kaksiosaisen triathlonasun ostin viime helmikuussa New Yorkista.

Sports Basement on täällä aktiivisesti näkynyt monissa urheilutapahtumissa, kuten siellä San Franciscon maratonilla ja viime viikonlopun Splash and Dash-kisassa. Lisäksi ketjun liikkeet järjestävät viikoittain yhteislenkkejä niin juosten kuin polkien sekä jotaikin ohjattuja tunteja. Ja nämä ovat siis maksuttomia! Harmi vaan, että minulla on sen verran matkaa lähimpään liikkeeseen, etten ole päässyt näihin yhteislenkkeihin osallistumaan.

Taisin vähän innostua tuolla urheilukaupassa, kun mukaan lähti vähän enemmän tavaraa kuin olin suunnitellut.. Ja näitä ostoksia sain sitten roudata koko päivän ympäri kaupunkia ja visiitillä Alcatrazissa.
Kassi täynnä tavaraa
Heräteostoksena päätin tehdä syrjähypyn Asicseista ja kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni Adidaksen juoksulenkiä jalkaan. Kokeilun kohteena oli Adidaksen adizero Boston 3 ja kenkä tuntui kädessä todella kevyeltä ja jaloissa tuntuma oli hyvä ja kevyt. Näillä en ole vielä kerennyt juosta, mutta raportoin kyllä sitten täällä blogin puolella, että miten toimivat juoksussa. Näiden kenkien ostamiseen vaikutti myös hyvä tarjous, nämä lähtivät 65 dollarilla.

Uudet Adidakset
Päädyin ostamaan myös pyörään kiinnitettävän fuelbeltin. Tämä kiinnitetän siis ohjaustangon tienoille ja sinne voi säilöä geelejä yms. Ostin tämän sen takia, että tästä voi olla helpompi kurotella noita geelejä kuin kaivella pyörähanskojen kanssa pyöräilypaidan/topin tiukoista taskuista ajon aikana geelejä tai muuta ravintoa. Tämä tulee käyttöön tulevassa triathlon-kisassa.
Fuelbelt
Löysin myös sen etsimäni neopreeniliiman. Onnistuin saamaan märkäpukuuni pari naarmua, ei siis reikää, jotka haluaisin paikata ennen kuin ne laajenevat. Tämä liima on tuossa kuvassa oranssissa tölkissä. Erikseen kävin ostamassa sitten pensselit joilla tuota liimaa voi pukuun sutia. Hyviä ohuita urheilusukkia tarvitsee aina ja mun pitäisi parit vanhat heittää menemään, kun sen verran kuluneita ne alkavat olla. Hyviä kuulokkeita olen vähän katsellut tässä viime aikoina ja nyt päädyin ostamaan jotkut erityisesti urheiluun suunnitellut kuulokkeet, näissä pitäisi olla jokin lukitussysteemi, joka estää niitä putoamasta. Pitää tutustua siihen ja sitten koeajaa seuraavalla lenkillä, että miten hyvin musiikki kuuluu näistä.
Sukat, kuulokkeet, neopreeniliima






Muutamat geelit tuli myös ostettua, näitä tarvitaan sitten sunnuntain kisassa. Tuo suklaanmakuinen geeli oli vähän riski, suklaa geelinä kuulostaa vähän erikoiselta yhdistelmältä, mutta kokeiluun se lähti kumminkin. Voi olla joko success tai täysin floppi.

Geelejä
Sitten triathlonvaatteisiin. Päädyin kotiuttamaan tarjouksessa olleet 2XU kompressiotriathlonshortsit. Tuntuivat todella hyviltä sovittaessa, odotan jo että pääsen näitä kokeilemaan pyörän päällä.

2XU triathlonshortsit
Halvalla lähti myös Niken triathlon-toppi. En tiennytkään, että Nikelta löytyy myös erityisesti triathloniin suunniteltuja vaatteita. Tässä topissa on selässä kaksi taskua, eli soveltuu hyvin pyöräilyyn.

Niken triatlontoppi
Sitten tarjouksesta lähti vielä kaksiosainen triathlonasu, sekä topissa että shortseista löytyy takaa taskut. Topissa tasku on vetoketjullinen. Shortseissa on lahkeissa silikonit pitämässä lahkeet paikallaan.
Kaksiosainen triathlonasu
Kuten ehkä pystytte päättelemään, niin olen mieltynyt erityisesti kaksiosaisiin triathlonasuihin. Koen ne paljon kätevämmäksi kuin yksiosaisen. Suurin syy on vessassa käynnin helppous kaksiosaisessa asulla. Vaikku uusia asuja nyt ostinkin, niin kisaamaan lähden sunnuntaina vanhalla TYRin kisa-asullani.

Yhteensä nämä kaikki ostokseni olivat noin 260 dollaria eli vajaat 200 euroa. Mielestäni ihan hyvät saaliit tuolla hinnalla :) Täytyy jossain vaiheessa tehdä tuonne vielä uusi reissu ennen kuin palaan Suomeen lopullisesti, joka on siis näillä näkymin ensi vuoden maaliskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti