torstai 5. joulukuuta 2013

Miamin kuulumisia


Miamista on nyt kotiuduttu ja parin viikon lepokausi on päättynyt. Loppuvuoden aikana olisi tarkoitus painottaa erityisesti voimaa salilla ja muissa lajeissa peruskestävyyttä. Miamissa urheilut olivat aika minimissä, pariin kertaan kävin meressä polskimassa. Oli ihanan lämmintä ja kirkasta vettä! Sen verran isoja aaltoja siellä oli, etten oikein uskaltanut vapaauintia alkaa uimaan, vaan lähinnä polskin ja uin pää pystyssä rintauintia. Yhtenä päivänä vuokrattiin pyörät ja poljettiin Miamin South Beachiltä Downtowniin palloilemaan.
Key Largon palmuja
Vanha silta
Silta toisesta kulmasta
Viimeisenä päivänä käytiin rannalla juoksemassa aamulenkki. Juoksin ekaa kertaa tänä vuonna fivefingers-tossuillani, jotka ovat siis paljasjalkajuoksuun tarkoitetut kengät. Käytännössä pohja lähinnä vain suojaa jalkojan ihoa, mitään vaimennusta niissä ei ole. Tästä syystä nämä olivat erinomaiset hiekkarannalla juoksuun. Oli rankempaa juosta hiekassa, mutta mukavan virkistävää. Hiekkarannat olivat tuolla upeita ja oli ihanaa nähdä turkoosin väristä vettä. Jotain kalojakin tuli vedessä nähtyä. Täällä Kalifornian kylmässä ja samessa vedessä ei oikein paljoa näy.

Turkoosia vettä Keyseillä
Key Westin maisemia
Sää oli Miamissa aika pilvinen, mutta lämmin. Iltaisinkin tarkeni olla shortseissa ja hihattomassa paidassa. Tällaista herkkua täällä Kaliforniassa ei kesän kuumimpia viikkoja lukuunottamatta ole ollut. Tällä viikolla täällä on aika viileät kelit, päivisin vain kymmentä astetta ja öisin lämmöt tippuu nollaan. On ollut aika jäätävää polkea töihin nyt aamuisin, pitäisi varmaan alkaa kaivella kerrastoja esiin. Etenkin pyöräilleissä tuo kylmä viima tuntuu. Vaikka täälläkin on viileää, niin auringon paiste kuitenkin virkistää ja tähän vuoden aikaan tyypillistä pimeyden aiheuttamaa väsymystä ei ole oikein esiintynyt.
Hotellimme, huoneemme oli ylimmässä kerroksessa keskellä. Näkymät oli suoraan rannalle
Aaltoja riittää
Miami South Beach
Lisää aaltoja, ei nyt ehkä se ihan helpoin uintikeli
Tälle vuodelle on edessä vielä yksi kisa. Ensi viikolla menen juoksemaan Santa Run Silicon Valley  5 K -kisaan. Jos olisin maksanut osallistumismaksua 5 dollaria enemmän, niin hintaan olisi sisältynyt viisiosainen joulupukkiasu. Hauska idea, mutta ajattelin itse mennä juoksemaan uusi ennätys tähtäimessä, joten ylimääräiset asusteet eivät oikein siihen istu. Tämä kisa on poikkeuksellisesti vasta iltapäivästä, startti on kello kolme iltapäivällä, joten ei tarvitse herätä erityisen aikaisin.

Miamin keskustaa
Kulkupeli ja matkaseura
Reilun parin viikon päästä onkin jo aika suunnata kohti Suomea joulun viettoon ja uudeksi vuodeksi lennän jo sitten takaisin tänne. Sen jälkeen alkaakin vuosi olla aika lailla paketissa. Nopeasti ovat nämä kuukaudet täällä maailmalla menneet. 

Fort Lauderdalen maisemia
Lisää Fort Lauderdalen maisemia
Myös yöelämää tuli katseltua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti