tiistai 14. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäisen treeniviikon treenit


Vuoden ihan ensimmäinen viikko meni flunssaa potiessa, mutta viime viikolla pääsin jälleen taas treenin pariin ja ajattelin pitkästä aikaa jakaa treeniviikkoni täällä blogissa. Blogin kuvituksena toimii tällä kertaa jokin aika sitten ottamani kuvat Stanfordin yliopiston kampus-alueesta.
Stanfordin yliopiston kampusalueelta
Maanantaina juoksin matolla töiden jälkeen intervallitreenin. Alkuun juoksin verryttelyä 10 minuuttia ja sitten juoksin 3 x 10 minuutin vedot ja vetojen välissä palauttelin 5 minuuttia reippaalla vauhdilla. Loppuun juoksin vielä 10 minuuttia loppuverraa. Tiistainan töiden jälkeen suuntasin YMCA:n salille, jossa tein oikeastaan koko kropan treenin. Salilla mulla on tullut tavaksi soutaa soutulaitteella ensin 2 x 2 minuutin vedot minuutin palautuksilla. Tekee hyvää selälle ja lihakset saavat vähän lisälämpöä hyötyliikuntapyöräilyn lisäksi. Salitreenini sisältyi mm. leaunvetoja, jalkojen nostoa, pystysoutua, vipunostoja, hauiksia, ojentajia, penkkiä, jalkaprässiä, selkää, vatsoja ja kylkiä.
Näkymiä Stanfordiin Hoover Towerista
Keskiviikkona oli vähän kevyemmän treenin vuoro, töiden jälkeen juoksin matolla 30 minuuttia. Torstaina taas suuntasin töiden jälkeen YMCA:lle Body Attack -tunnille. Olin hyvissä ajoin paikalla ennen tuota ryhmätunnin alkua, joten kerkesin salilla käydä soutamassa, harjoittelemassa leuanvetoja ja tekemässä vähän vatsoja. Body Attack -tunnilla olin nyt toista kertaa koskaan, ensimmäisen kerran kävin kyseisellä tunnilla pari vuotta sitten ja nyt päätin käväistä taas tunnilla. Body Attack on ihan jees tunti, mutta ei sellainen, jonka ottaisin säännölliseksi treeniksi. Body Pump pysyy yhä ykkösenä kaikista ohjatuista tunneista.
Suihkulähde
Lisää maisemia Hoover Towerista
Hoover Tower
Perjantaina lähdin töistä suoraan juoksemaan läheistä Bay Trailia ja juoksin pk-vauhtisen lenkin. Perjantaina pystyin irrottautumaan töistä jo neljältä, niin kerkesin juosta tuon lenkin valoisaan aikaan. Lauantaina oli lepopäivä ja päivä tuli vietettyä San Franciscossa turistina. Sunnuntaina oli vuorossa pitkä lenkki, juoksin 2 tuntia ja matkalle osui myös "Dish-lenkki", jossa sai juosta isoja mäkiä ylös alas. Mäkiosuuksia lukuunottamatta koitin juosta alle 140 sykkeillä. Iltapäivällä kävin vielä ostamassa yhdestä urheilukaupasta uudet juoksukengät, näistä kirjoittelen myöhemmin lisää kunhan saan muutamat testilenkit ensin juostua. Pyöräilin tuonne urheilukauppaan, joten sain vielä tunnin verran hyötyliikuntapyöräilyä viikon urheiluihin.
The Oval
Stanfordin kampusta
Lisää kampusta
Ma: Työmatkapyöräilyä 17 km, 60 minuutin juoksu matolla, 3 x 10 minuutin vedot, välissä 5 min palautukset reippaalla vauhdilla
Ti: Työmatkapyöräilyä 17 km, tunnin salitreeni
Ke: Työmatkapyöräilyä 17 km, 30 minuuttia kevyttä juoksua matolla
To: Työmatkapyöräilyä 18 km, 15 min salilla (mm. soutua, leuanvetoja, vatsoja), Body Attack -tunti, uintia 1,5 km
Pe: Työmatkapyöräilyä 17 km, 8,7 km kevyt juoksu
La: Lepopäivä, turistikävelyä San Franciscossa
Su: 20 km juoksu, välissä noin 6 kilometrin mäkiosuus, hyötyliikuntapyöräilyä 24 km
Stanfordia
Palmuja
Kampusta (voittaa Otaniemen...)
Yhteensä tunteja kertyi 12 tuntia, kun laskee nuo hyötyliikuntapyöräilyt mukaan. Tämän lisäksi venyttelin lähes joka ilta katsellen Netflixistä leffoja tai sarjoja. Tavoitteena olisi ottaa joku päivä tabletti mukaan hotellini salille ja katsella Netflixiä samalla kun juoksen juoksumatolla. Juoksumatossa on tosin valmiiksi tarjolla tv, mutta mainoksia on niin paljon, ettei sitä oikein huvita katsoa.
Hoover Tower

Kampusta
Palmurivit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti