sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikon treenit

Tällä viikolla tuli treenattua yllättävän hyvin vaikka töissä oli kiirettä ja kroppa tuntui vielä vähän väsyneeltä. Juuri näiden kahden syyn takia jätin tällä viikolla ihan suosiolla kovat treenit väliin ja koitin pitää tehot kevyinä tai keskiraskaina.

Maanantai: Lyhyt juoksu salille, juoksutekniikkaa salin juoksuradalla, 45 minuutin salitreeni, 2 km uintia ja lyhyt juoksu kotiin

Tiistai: Lepo

Keskiviikko: Matolla kevyttä juoksua 20 min, tunnin personal trainer -sessio

Torstai: 2,7 km uintia

Perjantai: Matolla 30 min juoksua (10 min alkuverra, 15 min  5 min/km-vauhtia, 5 min loppuverra), 30 minuutin salitreeni

Lauauntai: Aamupäivällä 2 h juoksua ja iltapäivällä 2 km uintia

Sunnuntai: 50 minuuttia pk-juoksua ja perään vähän lihaskuntoa

Yhteensä urheiltua tuli 9,5 h ja tämän lisäksi tuli venyteltyä lähes jokaisena päivänä. Tämä viikko oli aika lailla tyypillinen talvikauden treeniviikkoni, mutta tehot olivat keskimääräistä matalemmat ja spinningiä tai pyöräilyä ei tullut kertaakaan tehtyä.

Tänään oli alunperin tarkoitus mennä juoksun jälkeen tekemään lihaskuntoa asuintaloni salille, mutta onnistuin juoksulenkin aikana kompastumaan johonkin kivetykseen ja lensin pitkin pituuttani maahan. Luonnollisesti otin käsillä vastaan, jonka seurauksesta toisessa kämmenessä on vähän nahka rullaantunut irti, joten painoihin tarttuminen tuottaa vähän vaikeuksia tällä hetkellä ja siksi tein vain vähän keskivartaloliikkeitä asunnollani. Onneksi oli sormikkaat ja kunnon vaatetus päällä, niin aika vähäisillä naarmuilla selvisin. Molemmat sormikkaat ovat tosin entiset, sen verran pahasti ne kaatumisen yhteydessä repesivät.

Personal trainerin laatima treeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti