keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Triathlon-ostoksia New Yorkista

Viime viikon loppuviikko vierähti työmatkan merkeissä New Yorkissa ja siitä johtui myös hiljaisuus täällä blogirintamalla. Oli kyllä onnistunut reissu, vaikka vähän rankka, kun yöunet jäivät lyhyiksi ja sunnuntai-iltana kotona tuli oltua puolenyön aikoihin ja maanantai-aamuna odotti herätys klo 7:00.

Oli ihanaa taas kävellä pitkin katuja ja nähdä ihmisliikennettä ja elämää! Detroit ja New York ovat keskenään kuin päivä ja yö. Täällä Detroitissa ei ole oikein tapana kävellä missään, kadut ovat tyhjiä ja vaikka kävelystä tykkäänkin paljon, niin täällä ei ole oikein vain huvittanut kävellä ulkona. New York taas kuhisee elämää ympäri vuorokauden. Tyypillisen New York -reissun tapaan ei tältäkään reissulta tarvinnut palata tyhjin käsin :)

Central Park
Olin etukäteen selvitellyt, että Manhattinalta löytyy useampikin triathlon-kauppa ja suuntasinkin heti ensimmäisenä päivänä parhaimmalta vaikuttavaan kauppaan: SWIM BIKE RUN NYC. Tähtäimenä oli tarkastella erityisesti kisa-asuja ja märkäpukuja, sillä kumpaakaan en vielä omistanut. Olin näitä tammikuun alkupuolella yrittänyt tilata yhdestä triathlon-nettikaupasta, mutta tilaus kariuitui siihen, kun laskutusosoite oli eri kuin toimitusosoite ja jostain syystä he eivät saaneet luottokorttiyhtiöltä varmennusta. Nettikaupan kanssa taistelin 1,5 kuukautta asiasta ja homma päätyi siihen, että he peruuttivat tilauksen. Laskutusosoitteeni on siis Suomessa ja toimitusosoite täällä Yhdysvalloissa, joten tämän takia tilaus jäi alunperin tarkempaan syyniin.

Tuolta Nykin tri-kaupasta löytyi kuitenkin TYR:in kaksiosainen kisa-asu sekä Orcan märkäpuku, joten nyt alkaa olla kaikki varusteet kasassa ensi kesää varten! Kaupan päälisenä sain vielä uusimman Inside Triathlon -lehden. Päädyin kaksiosaiseen kisa-asuun sen takia, että koen sen kätevämmäksi (helpottaa erityisesti vessassa käyntiä) ja myös ulkonäöllisesti toimavammaksi ratkaisuksi itselleni. Shortseissa on pieni vetoketjullinen tasku takana ja topissa isompi tasku selässä. Varsin toimivan oloiselta tuntui tämä asu.
Kisa-asu

 Märkäpuvun kohdalla päädyin Orcan Sonar pukuun, jota yritin myös tuolta nettikaupasta tilailla. Puku on ns. keskiluokan puku, jolla pitäisi hyvin pärjätä ainakin puolimatkan kisoissa. Tuolla kaupassa tuli ensimmäistä kertaa soviteltua märkäpukua ja hikistä touhuahan se on! :D Lähiaikoina olisi tarkoitus käydä koeajamassa tuo märkäpuku YMCA:n uima-altaalla.

Märkäpuku
Lisäksi tuolla tri-kaupassa olisi ollut tarjolla hyviä kenkiä hyvillä tarjouksilla, etenkin Asicsen Racer-kenkä ja On Running-kengät olisi kiinnostanut. Sivuutin kuitenkin nämä, sillä nämä eivät olisi enää noiden ensimmäisten ostosten jälkeen mahtuneet käsimatkatavaroihini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti