lauantai 23. marraskuuta 2013

Ylimenokausi


Nyt maratonin jälkeen on menossa parin viikon lepokausi, jolloin urheilut rajoittuvat lähinnä työmatkapyöräilyyn ja todella kevyeeseen treeniin. Ensi viikolla täällä on torstaina kiitospäivä, joka on vapaapäivä kuten myöskin sen jälkeinen perjantai. Lisäksi sain vapaaksi vielä tuon viikonlopun jälkeisen maanantain. Tämän lyhyehkön loman hyödynnän matkustamalla toisella puolelle maata, ensi keskiviikko-iltana suuntaan yölennolla kohti Miamin lämpöä :) Lento lähtee täältä yhdeltätoista illalla ja sen on perillä Miamissa seitsemältä aamulla, itse lento on noin 5 tuntia ja sitten aikaero tuonne Miamiin on kolme tuntia eli aika lyhyt yö tulossa. Täytyy toivoa että koneessa pystyisi edes vähän nukkumaan vaikka yleensä nukun todella huonosti lentokoneissa, jotenkin siinä istuimessa ei vaan saa hyvää nukkumisasentoa. Kuitenkin näin lyhyen loman takia tuntui, että paras ratkaisu oli ottaa tuo yölento, kun muuten olisin ollut siellä perillä vasta niin myöhään torstaina. 
Vielä lisää Las Vegasin kuvasatoa: New York hotelli ja sitä kiertävä vuoristorata
Pari kaveria Detroitista on kanssa tulossa tuonne, tarkoitus olisi treffata tuolla samalla lentokentällä ja suunnata sieltä sitten heti kohti Floridan Keysiä, joka koostuu pienistä saarista. Kaukaisin saari, Key West, sijatisee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä mantereesta, saaria siis yhdistää sillat ja autolla pääsee näihin liikkumaan. Todennäköisesti ihan tuonne saariryhmän kärkeen emme mene. Majapaikkamme sijaitsee Miamin South Beachillä. Perjantaina kiitospäivän jälkeen täällä on Black Friday, jolloin kaikissa kaupoissa on isot alet käynnissä ja tälle päivälle onkin sitten suunniteltu shoppailureissu :) Ei varmasti olla ainoita liikenteessä, saa nähdä kuinka hyvin tuota ruuhkaa jaksaa.
Luxor hotelli
Tuolla Miamissa olisi tarkoitus koittaa kanssa vähän treenata avovesiuintia. Meriveden pitäisi olla aika lämmintä ja ilman lämpötila näyttää pyörivän lähempänä 30 astetta ja yölämpötilakin on 20 asteen paremmalla puolella. Mukaan lähtee siis bikinit, uimalakki ja uimalasit sekä Garmin, jolla voin mitata uintimatkaa. Myös juoksuvaatteet lähtevät mukaan, pari kevyttä lenkkiä olisi tarkoitus juosta.
Criss Angel Cirque du Soleil -show (sai lopuksi ihan luvan kanssa ottaa kuvia)
Joulukuussa olisi tarkoitus aloittaa taas säännöllinen treenaus, mutta lähinnä pk-sykkeillä pysyen eli kovatehoisia treenejä ei ole tarkoitus tehdä. Joulun ja uudenvuoden tienoilla on tiedossa myös matkustamista sinne Suomeen, joten pitkien lentojen ja aikaeroväsymyksen takia mitään älyttömiä treenejä ei ole tänä aikana tiedossa. Tammikuussa alkaa sitten treenaus kohti maaliskuun maratonia ja silloin on tavoitteena päästä lähemmäksi sitä 3.20 aikaa.

Caesars Palace hotelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti