maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lomareissu Havaijille

Edellisessä blogitekstissä mainitsinkin, että olen tehnyt vähän lomasuunnitelmia ja olen siis suuntaamassa tämän viikon lauantaina Havaijille viikoksi! On varmaan sanomattakin selvää, että olen tästä todella innoissani! :) Tarkoitus on rentoutua, treenata, kävellä ympäriinsä, nauttia auringosta, kokeilla surffausta jollakin alkeistuntipaketilla, syödä hyviä kalaruokia, ...

Waikiki-beach (kuva täältä)
Lennän Oahu-saarelle Honoluluun ja hotellini sijaitsee kuuluisalla Waikiki-beachillä. Tarkoitus olisi vuokrata tuolta viikoksi maantiepyörä, joten pyöräilykamat polkimineen lähtee reissuun mukaan ja triathlon-asukin olisi tarkoitus koeajaa tuolla. Havaiji sijaitsee sen verran kaukana Suomesta, että sinne lähteminen vaatisi vähintään parin viikon loman. Täältä Detroitistakin tuonne on yhdellä vaihdolla 11-12 tunnin matka ja aikaeroa on 6 tuntia eli on sinne matkaa täältäkin.

Oahu-saaren kartta (kuva täältä)
Pyöräilyn lisäksi  sightseeingia olisi tarkoitus tehdä myös juoksulenkkien muodossa, odotan kovasti sitä että pääsen shortseissa ja topissa ulos juoksemaan! Sääennuste näyttää tällä hetkellä tuonne aurinkoa ja noin +25 astetta päivisin ja öisin +20 astetta, eli varsin sopivalta keliltä kuulostaa ulkotreenejä varten :)

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa lomaa sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Maantiepyöränkin sain tänään itselleni reissua varten varattua!

    VastaaPoista