tiistai 17. syyskuuta 2013

Mielenpiristystä

Liittyen edelliseen postaukseen, lääkkeet ovat tehneet tehtävänsä ja olo on jo huomattavasti parempi. Lisäksi on auttanut se, että olen pystynyt nukkumaan parina viime yönä kunnon yöunet, eivätkä puremat ole enää valvottaneet. Puremajäljet ovat edelleen rajun näköiset, mutta se on aika pieni hinta siihen nähden, että pystyn olemaan aika normaalisti ja ajattelemaan jotain muuta kuin kutinaa ja kipua.

Itseäni piristääkseni kävin eilen tekemässä pieniä urheiluvälinehankintoja. Kävin taas Sports Basementissa, mutta tällä kertaa menin lähimpänä hotelliani olevaan liikkeeseen. Sinnekin oli noin 13 kilometrin matka pyörällä. Ostin uuden juomapullon, sillä triathlon-kisan aikana heitin yhden juomapullon menemään täydennuspulloa ottaessani. Täydennyspullo oli kuitenkin kertakäyttöinen, joten se ei oikein sovellu enää käytettäväksi. Suomessa mulla olisi näitä juomapulloja aikamoinen kokoelma, mutta tänne maailmalle lähtiessä otin vain kaksi pulloa mukaan, pyörän kumpaakin juomatelineeseen yksi.

Pullon lisäksi ostin lisää urheilusukkia sekä chippi-remmin ensi kesän triathlon-kisoja varten. Kaikissa triahtlon-kisoissa ei välttämättä järjestäjän puolesta tarjota pehmustettya chippi-remmiä nilkkaan kiinnitettäväksi, joten tämmöinen oma chippi-remmi on hyvä olla ellei sitten halua saada nilkkaansa hiertymia naruun/nauhaan kiinnitetystä chipistä.
Chippi-remmi, sukkia ja juomapullo
Sain tuolta Big Kahuna-triathlonista myös -10 % alekupongin tuonne Sports Basement -kauppaan, en käyttänyt kuitenkaan sitä vielä nyt, vaan ajattelin odottaa vähän isompia hankintoja. Ostoslistalla olisi mm. triathlon-tangot maantiepyörääni (pitää ensin selvitellä minkälaiset olisivat hyvät) sekä mahdollisesti neopreenisukat ja -lakki avovesiuintitreenejä varten. Täälläpäin nämä urheilutuotteet tuntuvat olevan halvempia kuin Suomessa, joten täältä noita kannattaa hankkia. Ainoa rajoite tulee olemaan se, että kuinka paljon pystyn tavaraa täällä matkalaukuilla tuomaan takaisin Suomeen. Vähän eilen katselin myös Asicsen DS Racer-kenkiä, olivat 80 dollaria. Näitä olen jo viime vuodesta saakka miettinyt, mutta ehkä en kuitenkaan tarvitse tällä erää uusia juoksukenkiä vaan voisin keskittyä kuluttamaan jo olemassa olevat käyttökelvottomiksi :)

Tänään maanantaina päätin vielä piristää itseäni ilmoittautumalla 10 km-juoksukisaan (2013 Trailblazer Race), joka juostaan kahden viikon päästä noin 7 kilometrin päässä hotelliltani eli pääsen hyvin fillarilla liikkumaan sinne. Kisan lähtö on taas maan tapaan aika aikaisin, startti on klo 8.30. Ihan inhimillenen aika jos vertaa siihen klo 5.30 maratonstarttiin San Franciscossa. Aamulähdöillä on se hyvä puoli, että päivän aikana kerkeää saada sitten muutakin aikaiseksi. Omasta mielestäni optimistartti-aika kisoille olisi aamupäivä, eli klo 9-11 väli. Tämä olisi sen verran myöhään, että pystyisi saamaan kunnon yöunet eikä tarvisi herätä ihan älyttömän aikaisin ja sitten lisäksi kisan jälkeen aikaa jää myös muihinkin aktiviteetteihin. Kisojen jälkeen kroppa käy yleensä vähän ylikierroksilla, joten myöhään startanneiden kisojen jälkeen on vaikea usein saada unta. Aamupäivällä startanneiden kisojen jälkeen jää yleensä tarpeeksi aikaa kropan tasoitella itseään ja unen saanti on helpompaa.

Kävin eilen tuttavapariskunnan kanssa tietokonehistoriamuseossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti