perjantai 20. syyskuuta 2013

Adidas Adizero Boston 3

Ostin muutama viikko sitten uudet juoksukengät jälleen.Nämä kengät olivat nyt neljännet juoksulenkkarihankintani tälle vuodelle.. Hups! Kaupassa näitä kokeiltuani, en kuitenkaan voinut olla enää ottamatta näitä mukaan. Lisäksi ostopäätöstä helpotti huomattavasti edullinen hinta, eli noin viidellä kymmenellä eurolla sain nämä. Ensituntuma näissä kengissä kaupassa oli todella hyvä ja myös ensimmäiset lenkit näissä kengissä ovat tuntuneet todella hyviltä.

Joidenkin, mutta valitettavan harvojen, juoksukenkien kohdalla on jo heti ensimmäisellä lenkillä tullut sellainen fiilis, että nyt ovat hyvät kengät jalassa ja näillä askel rullaa! Nämä uudet Adidaksen Bostonit kuuluvat tuohon kategoriaan. Ensimmäisen lenkkini näillä kävin heittämässä kohtuu tukkoisilla ja väsyneillä jaloilla, mutta silti sain helposti juostua 13 km pk-lenkin. Askel tuntui kevyeltä ja rullaavalta, vaimennusta tuntui kanssa olevan tarpeeksi että näitä voi myös pitää pitkillä lenkeillä. Myös seuraavat lenkit näillä kengillä ovat tuntuneet yhtä hyviltä kuin tuo ensilenkki.
Adidas adizero Boston 3
Vähän aikaa sitten hankkimat Asicsen DS trainer 18:t ja Gel Tri Noosa 8:t eivät ole oikein täyttäneet odotuksiani, askel ei niissä tunnu kevyeltä ja rullaavalta. Koska nämä ostokset olivat vähän epäonnistuneet, niin päädyin vielä yhdet kengät ostamaan ja hyvä, että ostin. Näillä näkymin juoksen näillä tulevat kisat eli kymppi kuun lopussa, puolimaraton lokakuun puolessa välissä ja maraton marraskuun puolessa välissä. Hassua, että kummankin Asics-mallin edeltäjäversioihin olin todella tyytyväinen ja jo heti ensilenkillä kengät tuntuivat loistavilta jaloissa, mutta uudet versiot eivät sitten millään tunnu hyviltä ja rullaavilta jaloissa. Saman kengän eri versioissa voi olla siis huomattava ero, joka kannattaa kaikkien huomioida.

Näiden Adidaksen kenkien päällys on ohutta, eli ne sopivat myös hyvin sisäjuoksuun ja lämpöisillä keleillä juoksuun. Ohut päällys myös tuo kenkiin keveyttä. Nauhoitus on kengissä kohtalaisen tiheä, etenkin kun vertaan Asicseihin, ja ne saa hyvin kiristettyä jalkaan. Nauhat myös tuntuvat pysyvän pareammin kiinni, kun ne ovat perinteistä littana-tyyliä, pyöristettyjen nauhojen sijasta.

Asics-perhe täydentyi Adidaksen kengillä (Suomessa olisi muutamat kengät lisää täydentämään kenkäsaalista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti