sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Matkalaukkuelämää

Taas on tullut pieni tauko blogin kirjoittamisessa johtuen erinäisistä kiireistä. Tulin viime viikon perjantaina takaisin kuukauden pituiselta työmatkalta ja sen jälkeinen viikko on vierähtänyt liiankin nopeasti, kun on ollut paljon asioita hoidettavana sekä myös muutto. Huomenna aamulla hyppään taas lentokoneen kyytiin ja suuntaan kohti Jenkkejä, jossa tulen viettämään näillä näkymin seuraavan vuoden työni takia. Tarkempi kohde on Detroit, joka nyt ei ihan ensi kuulemalta vaikuta ykköskohteelta, mutta innolla odotan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Tarkoitus olisi myös osallistua erilaisiin juoksu- ja triathlonkisoihin tuolla asuessassani. Matkaani lähtee kaiken muun tavaran lisäksi myös maantiepyöräni, jota varten hankin syksyllä Eva Bike Pod -pyörälaukun. Olen siis opetellut tällä viikolla myös kuinka purkaa pyörä osiin, määränpäässä harjoitellaan sitten kokoamista, joka on varmaan hieman haastavampaa :)

Eva Bike Pod -pyörälaukku (kuva täältä)
Ainakin näin pakkausvaiheessa laukku tuntuu hyvältä ja osat sai fiksusti kiinnitettyä. Voin myöhemmin kirjoitella tarkemmin tuon pyörän pakkaamisesta. Youtubesta löytyy myös hyviä videoita pyörän pakkaamisesta ja näitä hyödynsin itsekin. Pyörälaukun lisäksi matkaan lähtee kaksi matkalaukkua ja näillä mennään.

Asun ensi alkuun 2-3 viikkoa hotellissa, jonka jälkeen minun tulisi saada kalustettu asunto keskustasta. Katselin, että hotellilla on ainakin tarjolla punttisali, jossa on juoksumattoja. Lisäksi hotellilla on tarjota karttoja 3- ja 5-mailin pituisia juoksulenkkejä varten. Näitä karttoja todennäköisesti hyödyntämään ensi viikonloppuna, kun voi käydä valoisaan aikaan lenkillä.

Seuraavassa blogitekstissä kirjoittelen sitten ensitunnelmia Detroitista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti