tiistai 30. lokakuuta 2012

Treeniä legendaarisella Gold's Gymilla

Se kuntosali täällä työmatkakohteessani, jossa on myös uima-allas, on yksi legendaarisen Gold's Gym -ketjun saleista. Ketju on kuuluisa etenkin siitä, että Arnold Schwarzenegger on treenannut yhdellä sen salilla. Eilen hankimme Gold's gymin salille day pass -kortin kymmenellä dollarilla, jolla sai treenata useamman kerran samana päivänä. Aamupäivällä kävin vetämässä pelkän uintitreenin ja illalla kävin siellä vetämässä salitreenin.

Täytyy myöntää, etten ole koskaan aiemmin nähnyt yhtä paljon aerobisia laitteita samassa tilassa. Tarjolla oli varmasti yli 100 aerobista laitetta ja suurin osa näistä oli juoksumattoja ja crosstrainereita. Yläkerrasta löytyi vielä lisää näitä laitteita ja tarjolla oli myös mahdollisuus katsoa samalla elokuvia pimennetyssä tilassa. Lisäksi löytyi omia saleja ohjatuille tunneille. Aamulla salilla näkyi vain kourallinen ihmisiä, mutta kuuden aikaan illalla väkeä oli runsaasti paikalla. Varmasti viikonlopun Halloween-juhlinnalla oli myös oma vaikutuksensa ruuhkaan maanantai-iltana, kun paikalliset tulivat hikoilemaan juhlinnan merkkejä pois.

Illalla salilla ollut porukka ei tosiaankaan edustanut perinteistä jenkkiporukkaa, vaan osa treenaajista oli todella pumpattuja ja ilmeisesti jotain muutakin tullut vedettyä kuin raejuustoa ja kaurapuuroa. Salilta löytyi myös erikseen naisille suunnattu treenisali, jossa oli hyvinkin rauhallinen meno verrattuna sekasaliin. Tiloina koko salikompleksi oli todella vaikuttava, näin iltatreenin aikana ainakin kaksi eri siivojaa, jotka kiersivät putsaamassa laitteita. Lisäksi myös hikipyyhkeitä oli tarjolla ilmaiseksi käyttöön. Näin on myös siellä salilla, johon liityin kuukaudeksi jäseneksi. Ilmaiset hikipyyhkeet ovat kyllä hyvä järjestely täällä ja sen voisi kyllä toivoa rantautuvat myös Suomeen joka salille.

Treeninä vedin itse lyhyen alkulämmittelyn crosstrainerilla ja sitten siirryin lihaskunnon pariin. Täällä jenkeissä ollessani olen uutena liikkeenä ottanut leuanvedot salitreeniohjelmaani, joten niitä tein pariin otteeseen, vastuksilla toki. Vielä on aika paljon matkaa, että pystyisin leuanvetoja tekemään ilman vastuksia. Mutta eiköhän tähän saada ahkeralla treenaamisella parannusta!

Gold's Gym -salikompleksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti