keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Matkustamista ja kevennettyä treeniä

Tämän vuoden pari viimeistä viikkoa menee kevennetyn treenin merkeissä, johtuen kaikenlaisesta ohjelmasta ja pitkästä matkustamisesta. Perjantaina työpäivän päätteeksi lähdin suuntamaan Detroitista kohti Helsinkiä. Lensin Frankfurtin kautta, jossa mulla oli 5 tuntia aikaa lentojen välillä ja lisäksi Helsingin lento oli jonkin verran myöhässä teknisten ongelmien takia. Meidät lastattiin ensin yhteen Helsinkiin lähteävään koneeseen, mutta ilmeni ettei kyseisessä koneessa toimi ulkovalot, joten ei muuta kuin koko porukka ulos ja odottamaan uutta konetta. Lensin Lufhansalla, joten uusi kone löytyi onneksi kohtalaisen nopeasti, sillä Frankfurt on lentoyhtiön kotikenttä. Olen huono nukkumaan lentokoneissa, joten kaikki tuo matkustaminen ja aikaero vei kyllä voimia. Tästä syystä otan treenit täällä Suomi-lomailun aikana kohtalaisen iisisti ja teen vähän sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. Kevennettyjen viikkojen jälkeen onkin hyvä aloittaa sitten vuoden 2013 treenikausi!

Oli kyllä kiva tulla jouluksi Suomeen ja nähdä näin paljon lunta! Jouduin heti ensitöikseni täällä kaivemaan nastalenkkarini vintiltä, jotta voisin käydä juoksemassa ulkona lumen keskellä. Olen täällä pari kertaa kerennytkin jo käydä juoksemassa sekä kerran salilla. Täytyy sanoa, että kyllä pakkasessa juokseminen vaatii hieman totuttelua etenkin hengityksen suhteen, mutta muuten mielestäni pakkasessa pystyy hyvin oikeilla varustuksilla juoksemaan. Itselläni oli päällä kerrasto, talvijuoksutrikoot, paksu juoksupaita, hiihtotakki, hiihtohanskat, päässä buffi, jaloissa talvijuoksusukat ja nastalenkkarit.

Täytyy katsoa, jos täällä kerkeisi vielä ennen Detroittiin paluuta käydä hiihtämässä :)


Joulutunnelmaa Detroitin asuntooni toi työkaverilta lahjaksi saatu joulutähti

2 kommenttia:

  1. Matkustaminen on kyllä tosi rankkaa ja siihen vielä päälle aikaero, en tykkää minäkään!
    Oletko päässyt hiihtämään? Minä kävin tänään ensimmäistä kertaa pariinkytä vuoteen ja rankkaahan se oli:) mutta kivaa!!

    Mukavaa loppuvuotta ja menestystä alkavalle vuodelle.

    VastaaPoista
  2. Harmittaa, että hiihdot jäi tältä Suomi-visiitiltä välistä johtuen logistisista haasteista. Mutta juostua tuli toki sen edestä, oli ihanaa ulkoilla talvimaisemissa!

    Hyvää uuttavuotta myös sinnepäin :)

    VastaaPoista