keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Uusi koti

Pääsin viikko sitten muuttamaan kahden ja puolen viikon hotellielon jälkeen viimein kunnon asuntoon! Muuten kämpässä oli kaikki kohdillaan paitsi, että netin ja television sain vasta tänään toimimaan. Tästä johtuu kanssa hiljaisuus täällä blogin puolella.

Ruokapöytä
Eteisen vaatehuoneen kenkärivi
Ihanaa, kun on taas keittiö ja voi viimein levitellä kunnolla omat tavarat sekä kasata mukaan otetun maantiepyörän. Hotelliöitä on tämän vuoden aikana kertynyt yhteensä kahden kuukauden verran, painottuen etenkin tähän loppuvuoteen ja onhan hotelleissa tietysti omat mukavuutensa, mutta mieluummin asun kunnon asunnossa. Hotelleissa etenkin keittiön puute harmittaa, etenkin nyt viimeisimmän hotellin kohdalla, jossa aamiainen ei kuulunut hintaan. Huoneesta löytyi onneksi kuitenkin pieni jääkaappi, jonne sai laitettua vähän omia ruokia.
Keittiö
Keittiö
Täällä asuintalossani on myös oma sali, jossa on 7 juoksumattoa, spinning-pyörä ja useita crosstrainereita sekä hyvin varusteltu painonnostopuoli. Salilta löytyy jopa leuanvetolaite, eli pääsen sielläkin jatkamaan leuanvetotreeniäni. Täältä löytyy myös uima-allas ja jacuzzi, uima-allas on ehkä noin 12 metriä, joten kunnon treeniä siinä ei pääse vetämään. Lisäksi kuntosalin pukuhuoneiden yhteydessä on sauna, jossa on suomalaiset kiuas!

Olohuone ja vasemmalla näkyy pyörälaukku

Työpöytä ja pyörälaukku
Olohuone ja työkavereilta saatu pieni synttärilahja

Makuuhuone
Ulkona välikattotasanteelta löytyy pari tenniskenttää sekä niiden ympäri menevä juoksurata. Tennismailaa ei tänne sattunut mukaan ja voi myös olla, että taidotkin ovat kerenneet hieman ruostua, mutta juoksurataa saatan hyödyntää juoksutekniikkatreenejä tehdessä. Kaiken kaikkiaan varsin mukavalta vaikuttaa tämä uusi asuintaloni. Tällä erää ainoa miinus vaan ehkä siitä, että kaikissa asuinnossa on jenkkityyliin kokolattiamatot. Olen suunnitellut trainerin ostoa, joten saa nähdä kuinka hyvin kokolattiamatto imee sisällä pyöräillessä lentävät hiet... Pitää ilmeiseti yrittää vähän suojata ympäristöä levittämällä pyyhkeitä.

Tenniskentät parvekkeelta kuvattuna
Tenniskentät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti