torstai 6. joulukuuta 2012

Tuplatreenit

Tänään minulla oli vapaapäivä töistä, joten hyödynsin sen vetämällä kahdet treenit YMCA:lla. Aamupäivällä kävin uimassa ja uin yhteensä 2500 jaardia. En ole vieläkään täysin varma, että onko allas 25 metriä vai jaardia, joten lasken varmuuden vuoksi nuo uintimäärät jaardeissa, niin ei mene ainakaan yläkanttiin. 2500 jaardia on metreissä 2286 m. Lättärit minulla oli omasta takaa mukana ja pullarin sain YMCA:lta lainaan. Pullari on siis eräänlainen jalkojen väliin laitettava kelluke, jonka avulla voidaan harjoitella pelkkiä käsivetoja. Käytin tänään pullaria oikeastaan ensimmäisen kerran viime keväänä käymäni uintitekniikkakurssin jälkeen ja täytyy sanoa, että oli kyllä avartava kokemus, kun potkut eivät olleet tasapainottamassa uintia. Tuntui, että etenin aika matomaisesti eteenpäin eli kyllä käsivedoissa ja vartalonhallinnassa riittää vielä uinnin osalta kehitettävää. Täytyy alkaa useamminkin käyttämään pullaria uintitreeneissä!

Lättärit
Uin seuraavanlaisen setin (määrät jaardeissa):
- 500 alkuverraa ja säätöä omien vuotavien uimalasien kanssa siihen saakka kunnes hain taas lainalasit käyttöön
-500 vaparia lättäreillä
-100 vaparia väliin
-400 tekniikkaa (yhden käden uintia, käsivetojen tasaus edessä ja kyljellään uintia, kutakin liikettä tein aina 25 jaardia kerrallaan)
-100 vaparia väliin
-500 käsivetoja lättäreillä ja pullarilla
-200 käsivetoja pullarilla
-200 loppuverraa

Tänään oli mukava uida, kun sain koko ajan olla yksin radallani, eikä tarvinnut ohitella tai väistellä ketään. Aika hiljaista tuolla YMCA:n allasosastolla tuntuu olevan tai ainakin tuo rata-allas on yleensä aika tyhjä vaikka siinä on vain 4 rataa. Tarjolla olisi rata-altaan lisäksi vielä lasten allas ja sitten joku hengailuallas, jossa pidetään myös vesijumppia. Täytyy katsoa jos viikonloppuna kerkeäisi käymään jossain urheilukaupassa ja hankkimaan uudet uimalasit, niin ei tarvisi säätää enää noiden omien lasien kanssa tai metsästää lainalaseja. 

YMCA:n sisäänkäynti
Illemmalla kävin polkemassa aluksi 60 minuutin spinning-tunnin ja tämän jälkeen tein vähän lihaskuntoa. Lihaskuntoliikkeet pitivät sisällään leuanvetotreeniä, vatsoja, selkiä, punnerruksia ja kylkiä. Huomenna on sitten tiedossa joko lepopäivä tai kevyt aamujuoksu sen mukaan miltä aamulla herätessä tuntuu.

YMCA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti