maanantai 3. joulukuuta 2012

Ensi vuoden tavoitteita urheilurintamalla

Vuodenvaihde lähestyy ja samalla myös ensi vuoden kisakausi. Tänä vuonna tuli ahkerasti koluttua erilaisia kisoja, joista aiemmin jo kirjoittelinkin. Painopiste oli vahvasti juoksukisoissa, ensi vuonna tarkoitus olisi juoksukisojen lisäksi osallistua ihan oikeisiin triathlonkisoihin. Muutto tänne Jenkkien puolelle tuo omat haasteensa kisojen suunnitteluun, sillä nyt joudun jättämään Suomen kisat välistä. Olen juossut 7 kertaa putkeen Helsinki City Marathonin ja ensi vuonna en usko pääsen kyseistä kisaa juoksemaan. Harmi katkaista hyvää putkea, mutta eiköhän tuo olisi ennemmin tai myöhemmin tullut kuitenkin vastaan.

1,5 viikon päästä tulen saamaan asunnon keskellä näkyvästä ruskeasta isosta kerrostalosta
Yhteen kisaan olen jo ilmoittautunut ja se on Ironman 70.3 Syracusessa kesäkuun loppupuolella. Vähemmän harrasteneille tiedoksi, että tuo 70.3 tarkoittaa triathlonin puolimatkaa (1,9 km uintia, 90 km pyöräilyä ja 21,1 km juoksua) ja ilmoittaa kokonaismatkan maileissa. Tätä ennen olisi tarkoitus käydä vähän harjoittelemassa triathlonkisaamista sprintti- ja/tai olympia-matkoilla. Lisäksi mahdollista osallistua johonkin avovesiuinti-kisaan, jotta saan avovesiuintiin vähän varmuutta. Tällä erää uintikokemukseni rajoittuu lähinnä uima-altaaseen ja märkäpukukin on vielä ostamatta. Tavoiteajaksi olen miettinyt viiden ja puolen tunnin alittamista (uinti 40 min, pyöräily alle 3 h, juoksu alle 1 h 45 min + vaihdot), saa nähdä miten käy :)
Joulukuusi ja luistelurata

Juoksun osalta tavoitteena on osallistua 1-3 puolimaratoniin ja ainakin yhteen maratoniin. Puolikkaalla tavoittelen 1.35 ajan alittamista ja maratonilla 3.30 alitusta. Eli työsarkaa riittää ensi vuonna. Lisäksi aion osallistua lähiseutujen lyhyempiin kisoihin, pitää vain vähän selvitellä että mitä täällä päin järjestetään.

Maisemia Detroitin Downtonissa
Sitten voisin vielä mainita muita tavoitteita ensi vuodelle: yli 3000 m Cooperin testissä ja edes yksi leuanveto ilman avustusta.

Synkkä kuja hotellini lähistöllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti