lauantai 1. joulukuuta 2012

Ensitreenit YMCA:lla

Liityin eilen jäseneksi Detroitin downtownin YMCA:lle. Valinnanvaraa kuntosalien ja uima-hallien suhteen ei hirveästi ole mikäli haluaa päästä hotellilta tai tulevalta asunnolta ilman autoa treenaamaan, joten tästä syystä päädyin tuohon YMCA:an. Lisäksi hinnat olivat kohtalaisen edulliset, ainut vaan, että piti tehdä vuoden sopimus.

YMCA tarjoaa kohtalaisen monipuoliset puitteet treenaamiseen vaikkei itse tilat ihan luksusluokkaa ole. Aion itse ainakin hyödyntää salia, ohjattuja tunteja, uima-allasta ja sisäjuoksurataaa. Eilen kävin testaamassa salin ja vähän tekemässä juoksutekniikkaa tuolla sisäjuoksuradalla. Salilla oli hyvin tilaa treenata vaikka olikin "illan ruuhka-aika" menossa. Laitetarjonta oli myös hyvä ja pääsin taas mm. tekemään leuanvetotreenejä. Pelkkä leuanvetotanko ei ihan vielä riitä mulle, sillä tarvitsen vähän tukinostetta, että saan vedettyä itseni ylös :)

Tänään kävin testaamassa uima-altaan ja tilaa oli sielläkin hyvin vaikka tarjolla on vain 4 rataa. Henkilökunnan mukaan allas olisi 25 metriä pitkä, mutta musta tuntuu että kyse taitaa olla 25 jaardista, sillä vähän normaalia lyhyemmältä se allas tuntuu. Uintitreeniä varten sieltä voi lainata lautoja ja pullareita. Omat lättärit otin Suomesta tänne mukaan ja niillä teinkin tänään jonkin verran treeniä. Uinti kulki muuten hyvin, mutta uimalasit vuosivat koko ajan vettä sisään ja viimeistään 50 metrin välein oli korjattava laseja. 800 metriä uin näin, kunnes turhauduin ja kävin kysymässä uimavalvojalta, josko heillä olisi tarjota lainalaseja ja kyllähän sellaiset löytyivät! Nekään eivät olleet kovin hyvät, mutta sentään pitivät veden ulkopuolella. Näkyvyys noilla laseilla oli puolestana heikko, mutta ehkä teki hyvää uida huonolla näkyvyydellä, kun eihän avovedessäkään näkyvyys useimmiten mikään huippu ole.

Huomenna aamulla olisi tarkoitus kokeilla ensimmäinen YMCA:n ohjattu tunti. Tarjolla olisi 90 minuutin spinning ja tällä kertaa otan pyöräilykengät mukaan, niin saa kunnon pyöritystä tehtyä. Tämän päälle ajattelin tehdä jonkun lyhyehkön keskivartalotreenin.

YMCA tarjoaa myös muiden kokeilemieni jenkkisalien tavoin hikipyyhkeet treenin ajaksi. Lisäksi tarjolla on myös kylpypyyhkeet eli omaa pyyhettä ei tarvitse raahata. Jäseneksi liittymisen kylkiäislahjaksi sain myös 30 minuutin hierontalahjakortin sekä yhden tunnin treenisession personal trainerin kanssa. Täytyy yrittää hyödyntää nuo molemmat lahjat tässä heti alkuunsa :)

Loppuun vielä hieman näkymiä hotellin ikkunasta, pahoittelut kuvien huonosta laadusta. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa voi yrittää tähäillä rakennusten välistä näkyvää naapurimaata eli Kanadaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti